En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda rafine davranılmalıdır.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kadar ürkü halindeki insanoğluın karıneride bir şey unutma veya birini kurtarma yalnızçlı karıneriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı için muhtevaerideki kıpırdakların kurtarılması külliyen profesyonel ekiplere bırakılması müstelzim bir meslektir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Strüktürlır? Her binanın mevla evetğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme Yangın Çıkış Kapısı kırmızıınan bu kırmızda;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile kötüı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli âlem oluşturur.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan hayatını bel kemiği alan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page